avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camere de supraveghere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camere de supraveghere

Buna seara! Camerele de supraveghere din salile grupelor de la gradinitele de STAT pot fi montate fara acordul parintilor si al educatoarelor? Doar pt ca doreste conducere o monitorizare la nivel de unitate? Nu este ilegal? Intreb... p.s. posibil sa nu fi ales categoria corecta, dar sper sa primesc un raspuns. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Supraveghere video unitati scolare andreeeeea123 andreeeeea123 Buna ziua! Am auzit cum ca ar exista o noua lege care permite supravegherea audio-video in unitatile scolare. Dar, camerele nu trebuie montate in vestiare, ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere în sãlile de clasã? nadia20107 nadia20107 Este legală instalarea camerelor de supraveghere în interiorul sălilor de clasă fără acordul fiecărui cadru didactic? Conducerea școlii motivează ... (vezi toată discuția)
Se cheama cumva frauda? mihaelapohoata mihaelapohoata Buna ziua, As avea si eu nevoie de sfatul unui specialist. La gradinita la care am copilul si care este o gradinita de stat cred ca se comit niste ilegalitati ... (vezi toată discuția)