avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rechizitoriu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rechizitoriu

in cat timp o sa imi vina rechizitoriul acasa daca e gata este pentru consum de iarba la volan fara posesie si am recunoscut si sunt gata sa fac munca in folosul comunitati numai sa nu imi anuleze permisul am si categoria c si vreau sa merg pe tir
Cel mai recent răspuns: manu1995 , utilizator 15:18, 14 Ianuarie 2020
Este evident ca dvs nu cunoasteti de procedura in astfel de cauze si nici nu ati beneficiat de asistenta juridica.
Mostrele biologice in vederea determinării prezenţei în organism a substanţelor psihoactive, sunt reprezentate de sânge şi urină.
Daca sunteti trimis in judecata si va veti judeca in procedura simplificata, in baza probelor administrate in cursul up, probabil veti fi condamnat.

Nu exista sanse sa imi dea amânare sa nu imi fie anulat permisul?? Nu ati avut cazuri de genu in care recunoaște fapta sibe de acord sa faca munca in folosul comunități si sa ii se restituie permisul???
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Teoretic este posibil sa obtineti orice solutie, dar necunoscand dosarul dvs nu ma pot pronunta, eu doar am observat ca dvs nu v-ati aparat.
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
si cam ce ar trebui sa fac dupa ce imi vine rechizitorul? pasi urmatori ,oricum cand vine o sa scriu aici ce mi sa trimis sa vedeti si dumneavoastra
cum am zis a venit rechizitorul care zice ca sunt trimis in judecata in stare de libertate si in februarie 17 trebuie sa merg la judecatorie la ce sa ma astept ????????? in privinta permisului as putea obtine amanarea aplicari pedepsei pentru ca mas incadra in acest tipar nu?/? va rog sa ma ajutati si imi cer scuze pentru deranj :D
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2020
manu1995, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control ... Disfisher Disfisher Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control de rutina și mi-a fost făcut drug test-ul ieșind pozitiv THC și amfetamina , ... (vezi toată discuția)
Canabis la volan. ce se va întâmpla cu permisul meu, la ce mă pot aștepta? GeorgeMarafet GeorgeMarafet Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului, Nelamurirea mea e in in ... (vezi toată discuția)
Canabis la volan și deținere Andrei22121 Andrei22121 Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului și mi a fost găsit și ... (vezi toată discuția)