in cat timp o sa imi vina rechizitoriul acasa daca e gata este pentru consum de iarba la volan fara posesie si am recunoscut si sunt gata sa fac munca in folosul comunitati numai sa nu imi anuleze permisul am si categoria c si vreau sa merg pe tir
Este evident ca dvs nu cunoasteti de procedura in astfel de cauze si nici nu ati beneficiat de asistenta juridica.
Mostrele biologice in vederea determinării prezenţei în organism a substanţelor psihoactive, sunt reprezentate de sânge şi urină.
Daca sunteti trimis in judecata si va veti judeca in procedura simplificata, in baza probelor administrate in cursul up, probabil veti fi condamnat.
Nu exista sanse sa imi dea amânare sa nu imi fie anulat permisul?? Nu ati avut cazuri de genu in care recunoaște fapta sibe de acord sa faca munca in folosul comunități si sa ii se restituie permisul???
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Teoretic este posibil sa obtineti orice solutie, dar necunoscand dosarul dvs nu ma pot pronunta, eu doar am observat ca dvs nu v-ati aparat.
cum am zis a venit rechizitorul care zice ca sunt trimis in judecata in stare de libertate si in februarie 17 trebuie sa merg la judecatorie la ce sa ma astept ????????? in privinta permisului as putea obtine amanarea aplicari pedepsei pentru ca mas incadra in acest tipar nu?/? va rog sa ma ajutati si imi cer scuze pentru deranj :D