avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Colegiul este încadrat la studii superioare?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Colegiul este încadrat la studii superioare?

Va rog să-mi spune ți daca ,colegiul se încadrează în categoria studiilor superioare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:26, 21 Februarie 2021
Cand este absolvit ?

Cornel Vasile a scris:

Cand este absolvit ?

In anul 1996
Cred că ați observat că fostele licee poartă în prezent denumirea de colegiu (național, tehnologic etc). Prin urmarea colegiile fac parte din învățământul preuniversitar.
O adresa de mail sau un numar de telefon?
Am absolvit colegiu universitar in 2002.
Acest colegiu se ia in considerare ca vechi.e in munca/ studii superioare?

Cornel Vasile a scris:

Cand este absolvit ?

Colegiul universitar nu constituie vechime in munca .... la vremea respectiva era considerat SSD.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colegiul universitar Jojo1 Jojo1 Buna ziua. In 2004 am absolvit in incinta Universitatii Lucian Blaga din Sibiu -Colegiul Universitar ,cu diploma de Inginer -colegiu in profilul ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau studii superioare de scurta durata CYF CYF Am un candidat la concurs care a terminat studiile superioare cu durata de 3 ani. Pe ce post poate fi incadrat? S sau SSD. Multumesc. (vezi toată discuția)