Buna seara! Stau cu sotul meu de 10 ani de 4 ani suntem cununati. Avem o fetita de 9 ani. Dar sunt prizionera lui ne trateaza urat. Bani nu prea ne da. Casa in care stam este bun comun cu fosta sotie! Eu vreau sa divortez ca numai suportam situatia. Eu nu lucrez adica lucrez dar ca manichiurista acasa si cheltuielile casei le acopar eu nu am nimic si pe nimeni! Ce se intampla in situatia data? Ar putea castiga fetita de la mine? As avea vreo sansa sa plec cu fetita undeva? El mereu ne ameninta ca ne da afara din casa! Poate face acest lucru?
Buna ziua, puteti pleca cu fetita dar va trebui sa ii asigurati un loc decent de trai. Puteti opta pt chirie eventual. Va poate da afara din casa ca nu aveti niciun titlu.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
As avea vreo sansa sa plec cu fetita undeva?
E normal sa isi dea afara si propriul copil?
nu imi dau seama daca vreti sa plecati sau vreti sa ramaneti.. Puteti sa plecati cu copilul daca aveti unde va muta si cu ce va intretine, puteti ramane ca nu va poate evacua.. pe dvs nu va poate da afara pana la divort, pe copil pana la majorat.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dvs puteti, nu si cu copilul.
Daca dovediti ca interesul copilului e sa vina cu dvs in strainatate, puteti obtine in instanta, suplinirea acordului tatalui.