avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Autorizatie bucatarie in gradinita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Autorizatie bucatarie in gradinita

Lucrez intr-o gradinita care are contract cu o firma de catering.Ideal ar fi sa amenajam propria bucatarie.Problema este ca nu detine multa curte..singurul spatiu ar fi subsolul destul de mare,dar care trebuie compartimentat si adaptat conform legii..Ce impedimente am putea întâlni?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:21, 15 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
bucatariile unde se gateste mancare pentru terti (comerciala) functioneaza pe baza de autorizare. pentru aceasta, trebuie sa aveti personal instruit, spatii organizate si dotate corespunzator, precum si evaluari de risc si proceduri documentate. cam atat pentru inceput
Este un drum lung...nu stim cu ce să incepem..Nu stim la cine să apelăm pt a ne putea da ok pentru demararea pasilor urmatori..
Cladirea este relativ nouă....noi functionam din 2017,dar nu a fost prevazuta cu bucatarie...
Sa vorbim cu cei de la DSP...ISU..Primarie...Inspectorat?!
...Nu stim..
pasul 1 e sa va infiintati un punct de lucru sau sa va extindeti activitatea de baza cu servicii de alimentatie publica (grupa CAEN 56).
la ONRC vi se va comunica ce documente trebuie sa aduceti pentru aceasta inregistrare;
veti merge la autoritatile respective pentru avize/ autorizari.
la o privire frugala va trebuie autorizari de la DSP, ANSVSA, ISU, Inspectia Muncii, Mediu. Poate pe unele le aveti deja si vor trebui extinse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la inceputul acestui an am inchiriat un spatiu la ... NEMES ALIN NEMES ALIN Buna ziua! La inceputul acestui an am inchiriat un spatiu la parterul unei case si l-am amenajat cu distinatia fast food.Tin sa mentionez ca CF-ul este pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatii / acte / avize necesare pentru deschiderea unui restaurant / fast-food - ghid complet - MariusDSV MariusDSV Ce urmeaza sa scriu nu o sa fie o intrebare pentru specialisiti ci mai degraba un ghid pentru cei care vor sa-si deschida o societate comerciala care o sa ... (vezi toată discuția)