Buna ziua ,
Am căutat in forum o situație asemănătoare , dar cum nu am găsit , va rog sa ma ajutați in luarea celei mai bune decizii .
Soțul meu , cond profesionist , a fost surprins de radar cu viteza de 103 km .
Am făcut contestație la procesul verbal , doar din dorința de a amâna momentul suspendării permisului , având in vedere ca din activitatea de șofat își câștiga salariul .
In 13 Noiembrie , azi adică , pe portal sa afișat soluția pe scurt - bine-nțeles ne-a respins plângerea , cu drept de APEL in 30 de zile .
Cum niciodată nu e momentul potrivit sa rămâi fara servici , soțul meu dorește sa mai lungească judecarea , măcar pana in Ianuarie cand zice el ... e luna “moarta “ .
Ce putem face in acest moment , din ce am citit pe net , asta am înțeles :
Trebuie sa predea permisul in max 15 începând de azi ,
Ca sa îl poată preda la poliție ne trebuie un act de la instanța ... pe care încă nu îl avem .
Solicitam ce ? Un certificat de grefa al soluției sau altceva legat de soluția data ?
Apoi ........ dacă am vrea sa mai amânăm , avem cum ? Făcând apel ?
Și ce motivez in apel ?
Pot sa nu motivez nimic , ci doar sa fac apel împotriva sentinței ? pe motiv ca nu avem comunicarea sentinței deci nu știm cum a judecat instanța ... ?!
In timpul asta ... dacă facem apel ... permisul îl mai preda ? Sau ducem dovada la poliție ca am făcut apel ?
Multe întrebări ... știu , dar va rog sa ne ajutați . E destul de greu , darămite cu un singur salariul ...va rog așadar sa ne Spuneti dacă și ce pasi putem urma ptr a nu greși mai mult sau dacă sunt șanse sa mai lungim perioada pana la suspendarea efectivă . Va multumesc , de fapt va mulțumim !