avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație

Buna seara, as avea si eu o intrebare, eu lucrez abia de la începutul acestui an, mai exact 21 ianuarie,între timp am rămas însărcinată,ar trebui sa nasc prin 9-13 decembrie, am sa iau indemnizație? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Aandrada072 , utilizator 16:37, 15 Noiembrie 2019
Inainte de a va angaja ce statut ati avut ?
Buna ziua, înainte nu am mai lucrat , acum a fost primul loc de munca

Cornel Vasile a scris:

Inainte de a va angaja ce statut ati avut ?

Sunt fix 12 luni ... beneficiati de indemnizatie.
Multumesc frumos

Cornel Vasile a scris:

Sunt fix 12 luni ... beneficiati de indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul gravidelor Papp Agnes Papp Agnes Buna ziua.Revin cu intrebarea mea,ptr ca am aflat de OUG 96/2003,artic.21,alin a-c.,actualizat in 2015. Cand angajatorul meu a aflat ca sunt insarcinata cu ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Pentru creșterea copilului AlexandraLarisa AlexandraLarisa Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 ... (vezi toată discuția)