avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedarea pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedarea pamant

In urma retrocedarii pamantului, tatalui meu i sa restituit pamant extravilan, nu intravilan cum reiese din registrul agricol. Si acesta eate impartí in 2 parcele iar pozitia nu este definitiva nici in present. Adica o parcela a fost schimba ta dupa bunul place al primarie. Iar acum cand am cerut datele pamantului mi sa spus ca nu au harta cu terenul agricol nici nr topografic. Dupa 27 de ani inca nu au actele necesar pt terenul tatalui meu dar in comuna sau construí multe case pe pamantul dat sau vandut de primarie cu acte in regula. Cum putem intra in poesía terenului cat mai repede posibil? 30 de ani de astept are cred CA este destul. Tatal meu a murit in anul 92 iar fratele ramas in casa parinteasca a murit si el fara sa stie de ce nu I sa dat actele necesar pt titlul de proprietar fara care nu se poate construir renovat sau vinde,adica nu se poate face nimic.

Alte discuții în legătură

Introducere teren extravilan în intravilan și construire locuintă bojflav bojflav Bună! Sunt proprietarul unui teren extravilan, situat exact în limită cu intravilanul localității, peste drum de mine sunt construite case. În ... (vezi toată discuția)
De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la extra la intravilan! drgs drgs Salutare, Se poate trece un teren de la extravilan la intravilan dupa cumparare? Dorim sa cumparam 500mp dintr-un teren extravilan de 4000mp pt a constui in ... (vezi toată discuția)