Contract de vânzare-cumpărare cu clauze nerespectate de vânzător: mai am de plătit 10.000 de euro, dar nu vreau să-i dau pentru că trebuie să fac lucrările neexecutate. Ce se întâmplă în acest caz?
Buna seara! Am cumparat o casa cu clauze de fi finisata interior exterior si bransata la utilitati pana la sfarsitul termenului de 25 noiembrie 2019, iar eu sa i dau restul de bani(10000€). Obligatiile vanzatorului nu s au respectat. Mentionez ca eu am contract de vanzare cumparare nu antecontract. Ce se intampla in acest caz? Eu nu vreau sa i mai dau restul de bani, deoarece trebuie sa fac lucrarile care el nu le a facut. I am facut notificare prin executor judecatoresc, dar ..nimic.. La expirarea contractului voi face un proces verbal de neexecutare a lucrarilor si ma voi prezenta cu el la notariat. Intrebarea este, ma poate obliga sa i dau restul de bani?
Buna ziua! La negociere l am chemat toata vara. Toata vara m am rugat de el sa terminam, iar acum vad ca nu mai vrea comunicare decat prin executori., pana si cerere de debransare la apa a cerut , afland acum cand am fost sa inchei contractul. Iar contractul stipuleaza clar ca este conditionat de bransare gaze , apa, canal, finisat interior exterior
Inteleg in mare, dar nu stiu ce e conditionat de bransamentele acelea, nu stiu ce se intampla cu executarea partiala... mergeti cu actul la un avocat.
Daca el comunica prin executor, tot pe cale legala ar trebui sa il chemati si dv. la o conciliere. Cu rugaminti ca intre cunostinte nu se prea raspunde pozitiv la negocieri juridice. Chemarea la negociere este una oficiala, ca o notificare.