avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drum servitute lățime
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drum servitute lățime

Am o casa in Domnești Ilfov , teren achiziționat in 2006, drum servitute 4 m stabilit de notar. In 2009 terenul de vis a vis a fost vândut și dezmembrat in 6 loturi proprietari diferiți . Lungimea drumului de servitute 400 mp, declarată de primărie strada muguras .
Acum, după dezmembrare cel din fata mea nu este obligat sa cedeze la drum pana la 7 m lățime ?

Alte discuții în legătură

Acces drum servitute Adinastanica Adinastanica Buna ziua, am nevoie de ajutor in următoarea problema . In 2006 am cumpărat un teren unde accesul se face prin drum de servitute stabilit atunci la 4 mp ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine cadastru pentru un teren in pipera? cloghin cloghin Buna ziua, Avem un teren proprieate, in Pipera (vis-a-vis de cartierul ANL Henri Coanda), pentru care incercam sa facem cadastrul. Terenul provine dintr-un ... (vezi toată discuția)
Lățime drum servitute Adinastanica Adinastanica Buna ziua In 2006 am achiziționat un teren prin dezmembrare de la o parcela de 10.000 mp, drumul de servitute fiind stabilit la 4mp lățime . In 2019 ... (vezi toată discuția)