avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Lățime drum servitute
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Lățime drum servitute

Buna ziua
In 2006 am achiziționat un teren prin dezmembrare de la o parcela de 10.000 mp, drumul de servitute fiind stabilit la 4mp lățime . In 2019 parcela din fata mea cu acees la aceeași servitute a fost dezmembrată in parcele mici și vândute diferitelor persoane fizice . Întrebarea este dacă noi proprietari sunt obligați sa cedeze din teren pentru lărgirea servituții la 7mp , ținând cont de legea din 2017 in care se specifica clar ca servitutea trebuie sa aibă minim 7mp

Alte discuții în legătură

Acces drum servitute Adinastanica Adinastanica Buna ziua, am nevoie de ajutor in următoarea problema . In 2006 am cumpărat un teren unde accesul se face prin drum de servitute stabilit atunci la 4 mp ... (vezi toată discuția)
Drum servitute lățime Adinastanica Adinastanica Am o casa in Domnești Ilfov , teren achiziționat in 2006, drum servitute 4 m stabilit de notar. In 2009 terenul de vis a vis a fost vândut și dezmembrat in ... (vezi toată discuția)
Drum acces pentru dezmembrare teren Gia Surdu Gia Surdu buna ziua. detin un teren de 1 ha (26 m / 380 m aprox) si as dori sa-l dezmembrez in 5 parcele. terenul se afla in magurele - ilfov. va rog sa-mi spuneti ce ... (vezi toată discuția)