avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acces drum servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acces drum servitute

Buna ziua, am nevoie de ajutor in următoarea problema . In 2006 am cumpărat un teren unde accesul se face prin drum de servitute stabilit atunci la 4 mp lățime . Terenul din fata mea vis a vis de drumul de servitute nu era vândut și nici parcelat . In 2019 a fost vândut și parcelat in 7 loturi cu diferiți cumpărători. Care este Lățimea drumului de servitute după dezmembrarea din 2019?
Cumpărătorul unuia dintre loturi deși a primit de la primărie obligația de retragere cu inca 1 m la drum de servitute el a Bătut țăruș pe toată lungimea parcelei lui ingustandu-se drumul de servitute la 4 mp, blocând accesul meu către casa. . Are voie sa intaruseze după vechile limite stabilite in 2006, sau e obligat sa intaruseze după rezoluția verbala data de primărie ?
Cum îl pot împiedica sa îngusteze strada?
Ultima modificare: Duminică, 17 Noiembrie 2019
Adinastanica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adinastanica , utilizator 16:35, 17 Noiembrie 2019
Rezoluția verbală nu are nici o valoare practic nici nu exista acest termen.
Ma interesează dacă are voie sa intaruseze acel metru pe care primăria l-a obligat sa îl cedeze la drumul de servitute .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum servitute lățime Adinastanica Adinastanica Am o casa in Domnești Ilfov , teren achiziționat in 2006, drum servitute 4 m stabilit de notar. In 2009 terenul de vis a vis a fost vândut și dezmembrat in ... (vezi toată discuția)
Limite constructie casa laurentiuu laurentiuu Un teren intravilan in oras are deschiderea la strada de 17 m(latime) si lungimea (adâncimea) de 100m. Daca se doreste cumpararea a doar 500-600 mp dar la ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota parte indiviza dintr-un drum de servitute Claus01 Claus01 Am cumparat acum 2 ani o parcela de pamant si cota parte din drumul de servitute ce deserveste loturile din care face parte si al meu. Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)