avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COD121018 DIRECTOR VANZARI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COD121018 DIRECTOR VANZARI

Sunt in ultimul an la factultatea de Management Finante Contabilitate. Patronul societatii, datorita experientei mele ca director vanzari in alta companie, doreste sa ma angajeze in functia de director vanzari. Am fost la ITM iar d-na de la Registratura mu mi-a primit dosarul deoarece nu aveam diploma de la facultate. Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: floteada , utilizator 13:23, 3 Decembrie 2009

Extras din COR:
(Subgrupa majora 12, Grupa minora 121, Grupa de baza 1210)
Nivelul de instruire: - (nedefinit; superior dar nu neaparat)

Puteti fi angajat pe functie. Sunt anumite ocupatii pentru care sunt tabu studiile de specialitate (medic, avocat, director inst.publica, etc.), dar nu este cazul de fata.
Va multumesc mult pentru promptitudinea raspunsului Dumneavoastra
Stimata Doamna,

Eu am avut experienta cu manageri de restaurant care aveau doar diploma de profesionala cu profil tinichigerie!!! =D>

Daca doamna de la ITM este atit de inversunata, incercati sa depuneti la dosar o adeverinta de la facultate din care sa rezulte ca sunteti in ultimul an de studii. Poate ca asa se mai calmeaza.

:offtopic:

recent am fost martora unui fapt ..... incredibil. O absolventa de ASE (cu diploma depusa la dosar) dorea sa-si deschida un PFA prin care vindea in piata zahar, orez, etc.
Registrul Comertului a refuzat sa avizeze acest PFA pe motiv ca.... nu are studii.
Va multumesc mult. Astazi voi incerca din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare sau medii ptr ... corina.trandafir corina.trandafir Ptr functia de administrator societate comerciala sau director societate comerciala imi trebuiesc mai nou studii superioare???pt ca stiu ca acum vreo 2-3 ani ... (vezi toată discuția)
Administrator societate comerciala klaupt klaupt Pe ce functie ar putea fi angajat un asociat al unui SRL care indeplineste si functia de administrator numit prin actul constitutiv al societatii? Se poate in ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta cm Elena Catalina Elena Catalina Sunt angajata la o firma privata de la inceputul anului, cu CM si am 670 lei net, in conditiile in care sunt licentiata si am functia de manager ( si aceste ... (vezi toată discuția)