avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplata alocatiei ptr. minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplata alocatiei ptr. minori

Buna ziua,

Cat poate sa dureze procesul intentat din oficiu (politia a facut dosarul) tatalui a 2 copii minori, cel mare are 8 ani, iar cel mic 5 ani ? Procesul a avut prima infatisare in iulie 2018, cand s-a facut dovada, ca tatal copiilor nu plateste alocatia de intretinere de mai bine de 6 luni. De atunci, se tot amana hotararea, deoarece din 3 in trei sau 4 luni mai picura un pic. In momentul de fata datoreaza 3500 lei, Lunar ar trebui sa plateasca 430 lei. Azi a fost inca o infatisare, la care tatal minorilor nu s-a prezentat, deoarece lucreaza in strainatate, astfel s-a amanat hotararea pe 3 martie 2020. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 15:03, 26 Noiembrie 2019
Nu vă faceţi nici o speranţă!dacă plăteşte din când în când, autorităţile sunt foarte indulgente cu săracul; de gravitate maximă este dacă copilul nu vrea să plece cu el în programul de vizită, atunci să vedeţi că vă cataloghează toţi ca mamă alienatoare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa sterg copilul de pe numele tatalui miharobert_clau miharobert_clau buna ziua am si eu o intrebare cum as putea sa imi sterg copilul de pe numele tatalui sau?noi nu am fost casatoriti dar a recunoscut copilul iar acesta ii ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere - tatal copilului in puscarie decarrera_ro decarrera_ro Daca tatal copilului este in puscarie, cum plateste pensia de intretinere la care este obligat ? (vezi toată discuția)
Buna ziua - noul cod penal gabrielaisabela gabrielaisabela sotul meu este inchis pentru tentativa de omor si afost condamnat in octombrie 2013 la 5 ani cu executare,dar acum asteptam sa vedem ce se intampla la inalta ... (vezi toată discuția)