avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme penale ceai canepa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme penale ceai canepa?

Buna ziua,

La recomandarea unui prieten am achizitionat online un ceai de canepa ca sa ma ajute la anxietate. Dupa ce l-am primit am observat pe eticheta ca are continut de CBD, si THC < 0.2%, iar dupa ce am cercetat pe net am aflat ca ori nu ar fi legal (teoretic sunt flori si frunze macinate din planta), ori mi-ar trebui recomandare de la un medic, pe care nu o am. Este vina mea ca nu am citit descrierea produsului mai bine si nu m-am informat mai din timp. Ca sa fiu sigur, l-am aruncat dar am ramas cu unele intrebari:

1. Este de ajuns faptul ca l-am aruncat sau mai pot raspunde pentru achizitia sa? (teoretic trebuia reteta si la achizitie dar magazinul online nu a cerut)
2. Daca raspund, este civil sau penal? (banuiesc ca penal)

Ironic este ca l-am luat pentru anxietate dar acum nu mai pot dormi noptile ca ma gandesc ca ma voi trezi cu diicot la usa.
Multumesc pentru timpul dvs.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:46, 24 Noiembrie 2019
Hotul neprins e negustor cinstit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum droguri legale PatriciaPricop PatriciaPricop Buna ziua, Am o nedumerire si sper sa ma puteti ajuta. Intr-o seara, in scara unui bloc, 4/5 persoane consumau droguri legale(etnobotanice) in scara unui ... (vezi toată discuția)
Canabis pentru uz medical dina80 dina80 Scriu pe acest forum pentru ca sunt disperata. Tatal meu sufera de cancer la ficat in stadiul 4 si medicii au zis ca nu mai poate fi operat. Medicii i-au dat ... (vezi toată discuția)
Fac terapie online, gratuit, cu adolescenți care au nevoie de ajutor și nu își permit să meargă la psiholog. nu am studii în domeniu, pot fi acuzat că profesez fără drept de liberă practică? donsavas donsavas Buna ziua! Am si eu o intrebare. Din cate stiu,nu am voie sa profesez fara autorizatie,indiferent de domeniul in care lucrez. Am inteles ca e o fapta penala ce ... (vezi toată discuția)