Instruirea prevazuta de HG 1425 art. 82 se aplica si la depozite ge n ARABESQUE ? Dupa un control al ITM s-a dispus ca toate persoanele din exterior deci clientii sa fie instruiți pe fișe colective de instructaj. Este corect?
Deci clientilor nu li se aplica prevederile art. nr. 82 alin 1 si 3 din HG nr. 1425/2006. Clientii nu sunt persoane aflate in intreprindere/unitate cu acordul angajatorului.
Recititi cu atentie ce am scris in mesajele anterioare. Daca nu cititi nu are rost sa mai comentez. Nu veti primi raspunsul dorit de dvs. ci pe cel corect.
Am postat din eroare la discutia despre incidentul periculos, raspunsul primit de la Inspectia Muncii - Guvernul Romaniei. Clientii nu trebuiesc instruiti pe fise colective de instruire la intrarea in magazine, supoermarket-uri, etc. Asta era raspunsul pe care il asteptam. Nu citate ale articolelor de lege. Un an nou mai bun!
Ca sa ne lamurim ar trebui sa postati conditiile in care inspectorii de munca au dispus respectiva masura si articolul de lege pe care l-au mentionat ca nu s-a respectat.
Raspunsul Inspectiei muncii nu se refera la cumparatorii. care au acces la rampele de incarcare din market si participa efectiv la incarcare marfa, asezare baxuri, paleti, materiale agabaritice, etc. in mijloacele de transport.
Intrebare
Akhenaton81
In santier imi intra zilnic un numar mare de autobasculante cu pamant, de la 2 firme cu care avem contract de prestari servicii. Cum ma sfatuiti sa rezolv ... (vezi toată discuția)
Proba de lucru
Akhenaton81
Proba de lucru
este legal dpdv al ssm ca diferite persoane sa intre in incinta fabrica pentru a da o proba de lucru , cel mai des caz proba de sudura? ... (vezi toată discuția)