ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Anca 123 
	    	Utilizator

Anca 123 
	    	Utilizator	    

Multumesc!
Va trebui banuiesc sa actionez in judecata pt asta?
~ final discuție ~
 alex bruh	                   

Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa la bucatarie si are o usa de vizitare foarte mica de la constructia blocului si nu s-a putut ... (vezi toată discuția)
	                    alex bruh	                   

Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa la bucatarie si are o usa de vizitare foarte mica de la constructia blocului si nu s-a putut ... (vezi toată discuția)

Alecs25	                   

Buna ziua
Doresc sa ma ajutati cu problema de mai jos:
Prin balconul apartamentului trece teava pluviala a blocului, teava care in momentul amenajarii am ... (vezi toată discuția)
	                    Alecs25	                   

Buna ziua
Doresc sa ma ajutati cu problema de mai jos:
Prin balconul apartamentului trece teava pluviala a blocului, teava care in momentul amenajarii am ... (vezi toată discuția)

monicameleru	                   

Intr-un apartament teava pluviala este mascata intr-un perete de rigips.Din cauza temperaturilor mai ridicate o mare cantitate de apa s-a topit  si peretele ... (vezi toată discuția)
	                    monicameleru	                   

Intr-un apartament teava pluviala este mascata intr-un perete de rigips.Din cauza temperaturilor mai ridicate o mare cantitate de apa s-a topit  si peretele ... (vezi toată discuția)