avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Comunicare decizie pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Comunicare decizie pensionare

Cine comunica catre angajator decizia de pensionare la limita de varsta cu reducere corespunzatoare, salariatul sau casa de pensii? Daca o face angajatul, exista un termen limita pana cand trebuie comunicta? Multumesc

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de pensionare la limită de vârstă în data ... ileana pomoja ileana pomoja Am primit decizia de pensionare la limită de vârstă în data de 7.05.2025. Până în prezent am lucrat. Când trebuie angajatorul să-mi desfacă ... (vezi toată discuția)
Incetare de drept cim Alexandru_D. Alexandru_D. Buna ziua. Prin coroborarea dispozitiilor art. 56, alin . (1), lit. c) din Codul Muncii cu dispozitiile art. 93, alin. (7) din Legea 360/2023, CIM inceteaza de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim art 56 / c carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com In data de 02.07. un salariat implineste 65 de ani - cel putin 15 ani vechime, are - deci trebuie pensionat. Dar daca el spune ca nu a primit decizie de la ... (vezi toată discuția)