Buna ziua,am si eu o mare nelamurire,am primit citatie,sa ma prezint ca martor,intr-un dosar penal,deschis pe o plangere penala,de vecina mea,care imi face scandal in fiecare zi,pe diverse probleme,cam am lasat gunoiul la usa pana dim,ca,cainele meu face urme pe scara etc...a facut plangere mintind ca intr-o zi a fost lovita de mine,eu care am inghitit 3 ani tampeniile ei..are pe cumnatul ei martor pt asta,cumnat care sta in scara vecina si care iese de 3 ori pe an din casa,ca eu am dat in ea...este posibil sa mi se faca un adevarat dosar penal?...va multumesc...
Vecina a venit la mine sa-mi spuna ca a facut plangere penala impotriva mea,apoi eu am primit citatie sa merg peste catve zile dupa vizita vecinei,ca martor in dosarul penal nr din data...asta nu concep,pot sa am dosar penal,doar pentru ca merge cineva si ma acuza de lucruri nefacute?
Si sunt barbat,nu stiu de ce ma domniti:P
Multumesc.
Oricum mergeti acolo si o sa va lamuriti despre ce este vorba. Aveti mare grija ce declarati si sa nu va lasati intimidat sa scrieti cine stie ce prostii in declaratii. Spuneti numai adevarul. Daca nu ati agresat-o pe vecina, nu vad ce o sa patiti.
Practic o sa puteti demonstra ca nu erati acolo la acel moment "x" in care spune ca a fost agresata.
Cumnatul poate depune marturie dar, in general, se poate vedea care martor este mincinos si care nu.
Acuzat de furt
Frezzy
Buna ziua,
Sa incep,intr o zi prietena mea se afla in fata blocului ei.Acolo se aflau mai multi copii cu varste de maxim 13 ani.Toti o cunosteau pe ea si se ... (vezi toată discuția)