avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cu cine votati ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cu cine votati ?

Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . www.avocatnet.ro/content/for...

Chiar daca votul este secret , secretul votului trebuie pastrat doar de organizatorii alegerilor , cei care voteaza puand sa spuna cu cine au votat sau cu cine intentioneaza sa voteze , deoarece in Romania libertatea cuvantului este garantata de constitutie .

Eu o sa votez cu Traian Basescu , cu toate ca in primul tur am votat cu Crin Antonescu ,crezand ca are sanse sa ajunga in al doilea tur de scrutin , si implicit presedintele Romaniei .
Gabriela Pintea a scris:

Interventie moderator

@MIHAI GRIGORE

Se pare ca, desi sunteti moderator, ati uitat ca trebuie sa respectati pct. 2.1 din Regulamentul de postare iar mesajul scris utilizatorului miluc este un atac la persoana. Sa va reamintesc pct. 2.1 din Regulament:

2.1. Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. Nu ne plac utilizatorii cei care aduc jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana. Si aplicam regulile inclusiv moderatorilor si adminilor.


Gabriela Pintea

PS
Intrebare retorica: ce voi face cu urmatoarele mesaje care incalca Regulamentul de postare?
Multumesc pentru interventie,sant o persoana care accepta dialogul in contradictoriu poate asta trebuie sa inteleaga si domnul M.G..a nu fi deacord cu ideia cuiva nu inseamna automat ca este deja un dusman .Doamna Gabriela Pintea in acel comentariu daca aveti placerea sa cititi eu afirm"comunitatea din care fac parte a hotarat"NU am afirmat ca eu am hotarat asata NU am scris ca vorbesc in numele unui popor,imi pare nespus de rau ,ca domnul M.G. in loc sa resunoasca GAFA facuta ma acuza pe nedrept de a fi formator de opinie,a relata un fapt sau a spune opinia ta nu poate sa insemne asta.Imediat ce am primit mesajul agresiv al domnului M.G.deja am considerat ca si scuzata greseala domnului M.G. Daca prezenta mea deranjeaza pe acest sitte eu pot sa ma retrag pentru a nu deranja cu opinile mele cotradictorii.Regret acest incident si cer scuze tuturor cititorilor pentru_ca in loc sa respect subiectu trebuie sa explic ce vroiam de fapt sa se inteleaga,va multumesc si va doresc la toti o votare buna si usoara,eu am votat deja si sper in mai bine.
Pe la ora 16:00 ma duc sa-l votez pe Traian Basescu !
Nu pot sa-l votez pe Mircea geoana pentru ca este un caracter slab , fiind evidend ca ii spune nevasta ce sa faca si cum sa faca .
Pe mine nu m-ar mira ca pe Mircea Geoana sa-l trimita nevasta sa duca gunoiul , pentru ca el in calitate de barbat responsabil nu este in stare sa realizeze ca ar trebui sa-l duca pentru ca s-a umplut .

Consider ca unui barbat nu trebuie sa-i spuna partenera ce si cum sa faca , el trebuie sa stie acest lucru .
Acuzat de tate cele pe care le stiti si pe care le- ati preluat indusi in eroare de aparente Mircea Geoana a Raspuns: Intr- o manusa de catifea se ascunde o mana de fier. Este si impresia pe care mi- o facusem despre el studiind actiunile sale. Este genul de om care asculta cu rabdare pe toata lumea dar stie sa- si impuna propria parere si nu dand cu pumnul in masa. Geoana nu e ce pare a fi.
Cea mai mare greseala a lui a fost ca i- a oprit pe pPSD-isti sa faca o campanie la fel de mizerabila ca Basescu. Nu te poti lupta eficient cu agresivitatea actionand pasnic, mai ales daca mai intri si in capcane ca un prostanac.
Daca ar trebuie sa votez primul Prostanac al Romaniei , eu pe Mircea Geoana l-as vota , pentru ca are toate calitatile necesare pentru redobandirea acestui titlu .

Eu personal nu prea stiu ce au spus candidatii la presedentie , pentru ca nu sunt mebru de partid .
@Romania_Inedit - Imi pare rau sa iti spun dar ne jignesti pe toti cand faci astfel de afirmatii ! Fiindca asa poti spune despre oricine fara sa ai argumente! Doar daca nu cumva i-ai dat un test de capacitate si nu vrei sa ne spui!B-)

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)