avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cu cine votati ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cu cine votati ?

Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . www.avocatnet.ro/content/for...

Chiar daca votul este secret , secretul votului trebuie pastrat doar de organizatorii alegerilor , cei care voteaza puand sa spuna cu cine au votat sau cu cine intentioneaza sa voteze , deoarece in Romania libertatea cuvantului este garantata de constitutie .

Eu o sa votez cu Traian Basescu , cu toate ca in primul tur am votat cu Crin Antonescu ,crezand ca are sanse sa ajunga in al doilea tur de scrutin , si implicit presedintele Romaniei .
Daca si Geoana facea o campanie la fel de murdara, nu ar mai fi ramas un donm, si s-ar fi pus la egalitae cu adversarul sau .A preferat sa-si prezinte platforma , sa incerce sa-si castige electoratul cu proiecte, idei, nu cu mizerii .....dar noua ne place cearta , balamucul....de ce nu apreciem oamenii seriosi?
Da, dar ma tem ca agresivitatea extrema nu merita riscul pe care si l- a asumat Geoana de a- si tine cainii legati. De aia ai Dobermani in curte ca sa nu- i tii legati cand navalesc talharii in curte. Daca totusi castiga, atunci cinste lui.
Fiindca suntem un popor care de 20 de ani incoace nu se concentreaza pe problemele esentiale , precum: educatia , sanatatea , asigurarile sociale , sistemul de pensii, promovarea tinerilor in functii de conducere , epurarea directorilor "aserviti" intereselor conducatorilor de partid, etc
De aceea suntem cel mai needucat popor din Europa( nu avem nici macar o universitate intre primele 500 de universitati din lume!!!!!) , suntem cel mai bolnav popor din Europa ( cu indici alarmanti ai persoanelor care sufera de afectiuni grave precum cancerul pulmonar , afectiuni cardiace , etc, si cu o rata a mortalitatii asemanatoare celor din statelor africane) , fiindca speranta de viata este cea mai scazuta in Romania din toata Europa , fiindca suntem needucati ( se vrea intentionat acest lucru--la ce sa ne foloseasca oameni educati ?nu am avea posturi corespunzatoare pregatirii lor fiindca aceste posturi sunt pastrate camarilei) , etc. Si acest fiindca poate sa continue pana maine dimineata!
Sa speram ca poporul roman va avea BUN SIMT!B-)
Dupa cum am vazut din rezultatele de la exit"pul", Romania nu doreste nici bun simt, nici un domn ca presedinte, jumatate din alegatorii activi vor in continuare sa ne bata altii copilul, sa-si puna tot aia amantele sau ce-or fi pipitzele alea ministrese, sa se dea capete in gura la comercianti, sa fie premier majordomul, sa se ia la fiice apartamente de 1 mil. euro cand toata viata tatal a fost bugetar, prietenii lor sa schimbe bordurile bune, sa ne fie frica sa ne intalnim cu cineva la 12 noaptea, sa se ingradeasca libertatea presei, sa se talhareasca jurnalistele de telefoane mobile dupa ce sunt numite "tiganci imputite"...

Daca in noaptea asta se intoarce scorul imi fac bocceaua...sau ma apuc de bocit, una din doua...sau ambele.
Traian Basescu castiga alegerile la o diferenta de 18 000 de voturi fara diaspora .
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2009
Costinel Burca, Contabil

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)