avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... HCL modul de validare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

HCL modul de validare

HCL-ul care are de obice in jur de 30 pagini format din 2-3 documente trebuie semnat de toti consilierii sau doar de secretar si de Viceprimar ?
Intrebarea este de fapt daca trebuie sa apara semnaturile tuturor consilierilor participantii la votare/aprobarea acesteia.
Cu alte cuvinte daca o Hotarare a Consiliului Local privind taxele si impozitele este semnata doar de 2 persoane din cele 17 mentionate ca paticipante este legal sau este un abuz ?

Modul de vot 2018 si 2019 identic: 9 voturi pentru, 7 abțineri 1 lipsa - pentru 2 HCL-uri.

"Alta întrebare": este normal sa ceara primaria ultimile actualizaari de contracte pe care le avem cu engie si raja CTA ? Si mai mult sa impuna inca o plata pentru acestea se pare ca impozit - nu m-au lamurit inca ... ?
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
icoman, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 27 Noiembrie 2019
Hotărârile consiliului local se semnează de către președintele de ședință și se contrasemnează, pentru legalitate, de către secretarul general al unității/subdiviziunii administrativ-teritoriale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ca simplu cetățean cum pot iniția un proiect de ... Rulea Rulea Bună ziua! Ca simplu cetățean cum pot iniția un proiect de hotărâre în Consiliul Local ,iar acest proiect inițiat să poată fi trecut pe ordinea de ... (vezi toată discuția)
Semnarea hotararilor de consiliu local stoicescu_mary@yahoo.com stoicescu_mary@yahoo.com Daca o hotarare de consiliu local adoptata cu 7 voturi pentru , 2 abtineri si 2 voturi contra , nu este semnata de presedintele de sedinta si nici de 3-5 ... (vezi toată discuția)
Vot in ședință de consiliu local 1qPaul 1qPaul Buna ziua In ședința de analiza a Consiliului Local, unul dintre consilieri voteaza si impotriva unui proiect. dar votează că se si abtine. Se poate ... (vezi toată discuția)