Buna ziua,
Am depus o contestatie la executare si am cerut sa se anuleze executarea inceputa deoarece actele de procedura nu au fost comunicate la adresa de corespondenta existenta in baza de date a creditorului. Am depus in acest sens o captura de ecran din contul meu de client, in care se vede ca exista o adresa de corespondenta. Cu toate aste creditorul nu a vrut sa faca un nou act aditional in care sa fie trecuta si aceasta adresa, iar executorul a trimis actele la adresa din buletin .Instanta a respins nelegalitatea comunicarii actelor de procedura intrucat,spune ea,adresa de corespondenta este opozabila doar creditoarei si produce efecte doar pe perioada de derulare a raporturilor contractuale dintre doua parti , iar executorul a comunicat actele corect conform art 155 alin 6. Dar art 155 alin 6 spune :persoanele fizice, la domiciliul lor; în cazul în care nu locuiesc la domiciliu, citarea se va face la reşedinţa cunoscută ori la locul ales de ele". Deci daca nu mai locuiesc acolo comunicarea se face la adresa de resedinta, adica de corespondenta. este corect sau nu? Multumesc
Citează
Buna ziua,
Adresa de corespondenta era in baza de date a creditorului din 2018, executarea a fost demarata in martie 2019, iar creditorul nu a contestat in nici un fel acest lucru. Daca nu stia de ea sau nu figura inainte de executare ar fi spus in intampinare sau notele depuse la instanta dar nu s-a legat de acest lucru de loc, deci stia de ea.Multumesc.
Dacă așa stau lucrurile, vă puteți pune speranța în calea de atac.
Totuși, ar fi mai bine să mergeți la un avocat să-i plătiți o consultanță juridică, ca să nu mai cheltuiți bani în acțiunea din APEL, și apoi să pierdeți iar.