avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... La ce sa ma aștept
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

La ce sa ma aștept

Am fost batut rau de 5 persoane, am 13 ,14 zile de la medicu legist, la ce sa ma aștept
Depuneti plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 193 alin.2 Cod penal. Se vor retine si circumstante agravante. art. 77 lit. a cod penal.
Va constituiti parte civila si solicitati daune materiale si morale.
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Bucur Lucian Bucur Lucian In data de 04.11.2017 copilul meu a fost batut intrun club din Bucuresti.La cateva zile dupa fapta,am depus o plangere penala avand un certificat medico-legal ... (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente- plangere leus leus In cazul in care o persoana a fost agresata in spatiul public, in fata portii, are certificat medico-legal (examinat a doua zi)din care reiese ca prezinte ... (vezi toată discuția)
Salut am fost depistat de poliția rutieră fumat la volan Ghita000 Ghita000 Tin sa spun ca nu am alte antecendete sau coada.,am fost depistat cu 2 grame la mine pentru consum propriu mi sa facut test de tip drug test si a iesit ... (vezi toată discuția)