avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Anulare penalitati
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Anulare penalitati

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care persoana care are dreptul sa beneficieze de anularea accesorilor potrivit prevederilor OG nr. 6/2019 decedeaza....poate achita mostenitorul acestei persoane obligatia bugetara principala a defunctului astfel incat sa fie anulate penalitatile defunctului?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:59, 29 Noiembrie 2019
Da, daca s-a facut succesiunea, acele datorii au intrat in patrimoniul mostenitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare accesorii AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Se poate cere anularea accesoriilor potrivit OG nr. 6/2019 pentru penalitatile aferente taxei de salubrizare datorate bugetului local? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care sunt la zi cu toate taxele si impozitele si nu am nici accesorii pe anul 2019, insa am doar accesorii ... (vezi toată discuția)
Data intrarii in vigoare og 30 tatiana1 tatiana1 Pe langa amendarea unor acte normative in vigoare, OG 30/2011 introduce prevederi privind acordarea unor facilitati legate de achitarea obligatiilor fiscale ... (vezi toată discuția)