avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Problema juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Problema juridica

O firma renumita de curierat reține clientului "bonus de vreme rea ptr curieri" inițial în momentele de timp ploios de 2.99 sau 4.99 pe comanda dar în ultima vreme ptr a acoperi lipsa curierilor și a-i stimula . .



Problema este că unui curier care execută o comanda de 10 lei primește un bonus suplimentar de 10% peste cel bonusul obisnuit...1 leu iar restul sumei intra in contul firmei ca beneficiu necuvenit părerea mea atata vreme cât clientul este înșelat că acei bani sunt ptr curier...iar curierul primește doar o mica parte din acea suma colectata.

Există taxa de livrare,taxa de la restaurante partenere.. există până și taxa ptr comenzi sub X lei...de ce pui taxa bonus vreme rea curieri și bagi bani in buzunar pe spinarea celor care livrează în condiții grele?

Ce se poate face legal în cazul de față?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
lucian75, utilizator

Alte discuții în legătură

Baza legala privind relatia fiscala dintre restaurant si platforma de livrare mariati mariati Care este legislatia aplicabila care reglementeaza vanzarea din restaurant a preparatelor catre platformele de delivery (glovo, uberfood, foodpanda, etc.)? Va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin un magazin online. de ceva timp am dat peste ... Onshop Onshop Buna ziua, Detin un magazin online. De ceva timp am dat peste o clienta care ma hartuieste, in sensul ca plaseaza cate 1-2 comenzi in fiecare zi, pe care ... (vezi toată discuția)
Cine plateste transportul in cazul retragerii din contract? Vladimir1_83 Vladimir1_83 Exemplu: S-a achizitionat o pereche de pantofi de la un magazin on-line. Clientul a platit curierului valoarea pantofilor + serviciile de curierat. In ... (vezi toată discuția)