avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Solicitare informatie noratiala
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Solicitare informatie noratiala

Buna!

Va rog daca ma puteti ajuta cu o informatie notariala .

Doresc sa ofer brevetul meu de turism pentru o firma care are nevoie de el pentru functionarea unitatii respective. Cum trebuie sa procedez exact, ii fac un proces de predare - primire document cu drept de raspundere si legalizat la notar ? Ce acte trebuie sa intocmesc la notar astfel incat sa reiasa faptul ca ofer brevetul in schimbul unei taxe, pe o perioada nedeterminata/determinata si totodata sa primesc o cota parte din profitul firmei lunare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Geanina19 , utilizator 16:33, 30 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Brevet de turism criss1122 criss1122 Care sunt procedurile de a inchiria un brevet de turism si la ce riscuri sunt expusa? (vezi toată discuția)
Durata pastrare acte birou notarial vlvasile17 vlvasile17 Salutare, Acum 3 ani am fost la unicul birou notarial de la mine din oras pentru a-mi legaliza niste acte, mai exact cartea de identitate, certificat si ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva actionata in judecata de un salariat fictiv LucaMoise LucaMoise Buna ziua. Sunt administratorul unei societati comerciale din domeniul turismului, inactive si fara venituri din anul 2010. In anul 2013 am incercat ... (vezi toată discuția)