avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amenzi itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amenzi itm

Am primit o amendă pe firma de construcții. Nu am primit procesul verbal pentru a face contestația. De unde pot sa l iau? La sediul firmei nu a ajuns. Unde trebuie să merg? La ITM ?
Ultima modificare: Duminică, 1 Decembrie 2019
Ana joc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana joc , utilizator 18:11, 3 Decembrie 2019
Daca nu ati primit PV de contraventie de unde stiti ca ati fost amendat contraventional ? Puteti depune o contestatie numai la un document scris.
Procesul-verbal va va fi comunicat de catre inspectorii ITM.

Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenției și de aplicare a sancțiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia.

Plângerea se depune la judecătoria în a cărei circumscripție a fost săvârșită contravenția.
M a amendat itm ul.,eram pe șantier. Mi a spus k imi trimite procesul verbal la sediul firmei. Au trecut 3 saptamani si nu a ajuns.
Executarea sancțiunilor contravenționale se prescrie dacă procesul-verbal de constatare a contravenției nu a fost comunicat contravenientului în termen de cel mult două luni de la data aplicării sancțiunii.
Buna seara,
Nu asa se face un control.
La redactarea PV trebuie sa va invite la sediul ITM, asta daca nu l-au redactat si nu vi l-au inmanat pe loc. La sediul ITM trebuie sa va aduca la cunostinta deficientele constatate si sa va intrebe daca aveti obiectiuni si daca doriti sau nu sa semnati PV.

Alte discuții în legătură

Amenda radar! proces verbal nesemnat. 6 puncte penalizare = 301 ron? dorudoru dorudoru Sambata 11.06.2011. mergem cu masina de la Deva - la - Timisoara .La vre- 30 km de Lugoj la intrarea intr-un sat.Stateau ascunsi politistii cu radarul. Este ... (vezi toată discuția)
Amenda contravenționala ManuelaR77 ManuelaR77 Se poate face contestație? La o amenda contravențională dată pe 12.04.2020,pe motiv că nu era urgență deplasarea, deși avea declarație pe proprie ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda protectia consumatorului, ce ma sfatuiti? mars1prod mars1prod In urma cu 15 zile “trece “pe la unul din punctele de lucru, ce functioneaza in alta localitate fata de sediul societatii,un comisar de la ... (vezi toată discuția)