avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... PC din SUA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

PC din SUA

Buna ziua,

Am pe cineva in SUA care urmeaza sa-mi trimita un PC.
Din ce am citit pana acum, daca mi-l trimite ca si colet personal, trebuie declarata valoarea (nu stiu cum poate fi verificata) si ar trebui platit pe urma TVA, evantual si taxa vamala pe valoarea respectiva.
Ca sa platesc o suma mai mica m-am gandit ca ar putea sa-mi vanda prin ebay sau alt serviciu online la o suma mult mai mica (sa zicem 100$) si astfel as plati doar TVA la acea suma, corect?
Exista riscuri, probleme daca aleg aceasta metoda?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Decontarea pe firma a taxelor vamale pentru colete catre sua sergiu_nichitean sergiu_nichitean Buna ziua, Detin un magazin online si vand produse (tablouri) in SUA. Pana acum am platit taxele de livrare la Posta Romana ca si persoana fizica, dar as ... (vezi toată discuția)
Tva pentru colet din sua mcmv mcmv Recent am primit un colet din SUA care continea niste parfumuri comandate online. Valoarea inscrisa pe colet este de aprox 100 euro, mai mica de 150 e deci nu ... (vezi toată discuția)