Am facut un test de paternitate in instanta urmeaza sa primim rezultatul.intrebare:cand se primeste rezultatul la judecatorie daca ne ducem sa verificam la dosar putem afla rezultatul sau acesta ramane sigilat si il desface judele in sedinta si atunci il aflam?va multumesc
AndreeaMirabela, fantastic câtă încredere aveţi în viitorul dvs. ca părinţi despărţiţi, din moment ce soţul a cerut testul de paternitate.Este cel mai jignitor lucru pe care un soţ îl poate face la adresa mamei copiilor săi. Şi dvs. vă bazaţi pe încredere şi înţelegere în continuare? Luaţi aminte ce v-am sfătuit!
Stiu e foarte dureros
A sosit si rezultatul este copilul lui,nici nu ma indoiam de asta..
Ce sa fac in continuare nu trebuie sa ii fie bine copilului?macar eu sa fiu cu capul pe umeri
Dumneavoastră nu vă va fi bine dacă faceţi cum aţi fost convinsă. Vă aşteaptă ani de hărţuirli, veţi fi reclamată că boicotaţi dreptul lui la copil, etc. Vă treziţi cu el la 10 seara sau la 7 dimineaţa...Eu am păţit-o. Şi tot în instanţă veţi ajunge în final.
Copie dosar
cris87
buna ziua
sunt intr-un proces de stabilire paternitate ,am facut testul adn insa rezultatul v-a fi trimis prin posta direct la judecatorie,abia dupa o luna si ... (vezi toată discuția)
Test adn
alina27
buna seara.pe scurt...am un copil nerecunoscut de tata,cu care acum ma judec.am facut testul ADN pe data de 7 ianuarie 2008 si mi-a zis ca este gata in 30-60 ... (vezi toată discuția)