avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineata - cumpărare mașină de altă culoare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineata - cumpărare mașină de altă culoare decât cea din acte, recuperare bani

Am cumpărat recent o mașină adusa din Germania. După perfectarea actelor de vânzare-cumpărare,am tradus actele de Germania (la un birou autorizat, eu necunoscand limba germana), observând ca în acte mașina era trecuta galben iar mașina era alba, vânzătorul vopsind-o ulterior după ce a adus-o din Germania, acesta nu mi-a comunicat acest lucru în momentul vânzării. Ce șanse am să-mi recuperez banii în instanta?
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 2 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu daca aveti sanse, v-a placut ce ati vazut, cum a mers, ati consimtit la vanzare, v-a dat actele..
Tot trebuie sa mergeti la rar pt identificare, modificati si culoarea, o treceti ca alba in talon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare culoare masina yna81 yna81 Buna seara, as vrea sa va intreb la RAR cand fac programare pentru schimbarea culorii,in ziua programarii cum trebuie mers cu masina culoare de pe talon sau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am si eu o situatie pentru care va cer un sfat . ... sebibz sebibz Buna ziua , Am si eu o situatie pentru care va cer un sfat . Am vandut o masina an fabricatie 2019, km pana in 90mii certificati cu raport de la raprezentanta ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate auto - contract vanzare-cumparare elly80 elly80 Buna seara!Acum aprox un an am vandut masina cu contract vanzare/cumparare,dar fara carte de identitate a masinii si fara sa trec numele viitorului proprietar ... (vezi toată discuția)