avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tractarea unei căruțe
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tractarea unei căruțe

Este legal tractare unei căruțe de către un autoturism pe drumurile publice?
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 22:12, 2 Decembrie 2019
Nu
Nu te supăra dar ai citit undeva într-un articol dintr-o lege sau ai răspuns doar asa ca nu îți plac ție autoturisme și doar căruțele?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu ti-am raspuns la intrebare, din formularea ta ai vrut un raspuns nu o explicatie cu legea si articolul, iar raspunsul a fost unul corect, nu se poate.
Daca ai permis ar trebui sa stii cel putin asta, intrebarea e una comica pentru un detinator de permis care se presupune ca a dat niste examene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe drum forestier poata sa-mi faca dosar penal pentru condus florinelalex_one florinelalex_one daca ma prinde ce sa le zic ca am doar 17 ani sa numi faca dosar penal :( va rog ajutatima :( (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere fara permis tractor inregistrat Alexandru Deac Alexandru Deac se poate constitui un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere in cazul in care circul cu tractorul ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Bara Stefania Bara Stefania Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie la ce consecinte sa ma astept. Am condus o masina neimatriculata cu nr rosii provizorii expirate fara a detine ... (vezi toată discuția)