avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diploma studii superioare de 5 ani echivalenta cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diploma studii superioare de 5 ani echivalenta cu diploma master

Buna ziua!
Eu am urmat cursurile facultatii de Contabilitate si Informatica de gestiune la frecventa redusa, timp de 5 ani (perioada 2004-2009). Se poate echivala cu diploma de master conform legii 288/2004? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 3 Decembrie 2019
Diplomele absolvenților de învățământ superior cu durata de 5-6 ani sunt de drept echivalente cu diplomele de master.(art.18 alin.3 din legea 288/2004)
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalarea diplomelor de studii superioare (absolventi pina in 1989) Metea Eleonora Metea Eleonora Am absolvit in anul 1989 studiile superioare ale Facultatii de Automatizari si calculatore Cluj, ingineri, cursuri seral, durata de 6 ani.( asa era atunci, nu ... (vezi toată discuția)
Echivalare diplome de studii superioare, pentru absolventii din 1989 sau 1990 meteaaurelia meteaaurelia Studiile de lunga durata de pe vremea comunista cu ce sunt echivalente in anul 2010? Daca o persoana care este absolventa a Institutului Politehnic Cluj,5 ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata si master aureliametea aureliametea Sunt absolventa a facultatii de automatizari si calculatoere, promotia 1990, curs seral-6 ani ( 5 ani + un semestru si examen in iunie ).Va rog sa-mi explicati ... (vezi toată discuția)