avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Notificare mutare unitate de aer conditionat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Notificare mutare unitate de aer conditionat

Am montat pe fatada blocului o unitate de aer conditionat si am primit de la asociatie o notificare de a il muta. Unitatea nu este indreptata inspre bulevard, ci inspre un parc din spatele blocului. Acestia doresc montarea unitatii in balcon. Poate asociatia sa ma oblige sa il mut/ sa ma dea in judecata? In regulamentul de ordine interioara mentioneaza ca trebuie cerut acordul scris in vederea montarii aerului conditionat.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:29, 6 Decembrie 2019
Regulamentul blocului trebuie respectat. Daca acolo scrie ca se monteaza numai in balcon, ce va este neclar ? Este o hotarare a asociatiei de locatari.

POPA GHEORGHE a scris:

Regulamentul blocului trebuie respectat. Daca acolo scrie ca se monteaza numai in balcon, ce va este neclar ? Este o hotarare a asociatiei de locatari.

Nu scrie niciunde in regulament ca se monteaza in balcon.

Singura precizare legata de unitatile de aer conditionat este ca trebuie cerut acordul asociatiei.

Este destul de important la momentul achizitionarii unui apartament daca se poate / nu se poate monta pe fatada.

Cand l-am cumparat am fost informati ca putem alege unde sa il montam.
@ alexc98:
ne contrazicem pe forma de exprimare? ati afirmat ca in regulament se specifica necesitatea detinerii acordului asociatiei. il aveti sau nu-l aveti? e simplu.
dar din toata discutia mie mi-e clar ca nu-l aveti. in scris, fireste. ma insel?
restul sunt vorbe: ale dvs, ale conducerii asociatiei, ale membrilor ei.
rareori va veti rezolva problemele daca veti dori in primul rand sa aveti dreptate.
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine intra la puscarie daca imi cade unitatea exterioara a aerului conditionat ? doctorS doctorS Blocul in care locuiesc se anvelopeaza de catre primarie. Am un aparat de aer conditionat Tadiran de 34.000 BTU, care este foarte mare si a carui unitate ... (vezi toată discuția)
A/c pe fatada, plangere isc? Leinad Ionescu Leinad Ionescu Buna ziua. Am achizitionat recent un apartament cu 3 aere conditionate montate intr-un complex relativ nou in S3. Doua unitati sunt montate pe peretele ... (vezi toată discuția)
Daca locuiesc la mansarda unui bloc, am voie sa montez un panou ... suciu_diana suciu_diana Daca locuiesc la mansarda unui bloc, am voie sa monte un panou solar pentru u propriu, pe acoperisul blocului? Daca da, in ce conditii? (vezi toată discuția)