avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... produs contrafacut
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

produs contrafacut

Am comandat online de la un magazin niste casti Sony si s-au dovedit a fi contrafacute, nu intru in detalii, e confirmat si de cei de la Sony. Le-am returnat dar nu am primit toti banii inapoi, transportul tur-retur a fost retinut.
Pentru ca nu am primit toti banii si binenteles nu au emis o factura cu care sa ma duc la ANPC, ma gandesc sa fac plangere pentru inselaciune, Cum procedez?

multumesc
Cel mai recent răspuns: cirix99 , utilizator 20:35, 4 Decembrie 2019
Unde este inselaciunea?
Au fost returnati banii pe produs.
Cititi cu atentie conditiile de site-ul de unde ati cumparat si vedeti ce se intampla cu sumele achitate pentru transport.
Produsul a fost prezentat ca fiind original, cu descrierea detaliata, exacta, cu specificatii si poze de pe siteul Sony.
Care e termenul, daca nu inselaciune, cand prezinti un produs si vinzi altceva? in cazul acesta contrafacut?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2019
cirix99, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamare politica de garanții-retur ale anumitor site-uri online din romania creaLab creaLab Bună seara, Din câte știam, legea comerțului online din România presupune ca returnarea produselor în perioada de garanție către service presupune ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cu produse contrafacute Mariusfloriann Mariusfloriann Buna seara/ziua! Pe data de 4 ianuarie 2022 (astazi) am primit un colet comandat de pe site-ul cel.ro, mai precis un incarcator insotit de cablu usb-c marca ... (vezi toată discuția)
Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)