avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anulare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anulare sediu social

Bună ziua. Am cumpărat un apartament în care are sediul social un srl. Srl ul nu desfășoară activitate la sediu, srl ul este al unui prieten al vechiului proprietar . Mă deranjează amenzile, scrisorile pe care le tot primesc ptr srl.
Vechiul proprietar e plecat în străinătate iar proprietarul srl ului nu comunica.
Ce pot face ptr a radia acest sediu social
Menționez ca vechiul proprietar avea comodat pe perioada nelimitata, iar eu nu am semnat nimic cu srl ul
Pot la schimbarea proprietarului sa anulez acest sediu

Alte discuții în legătură

Am avut un apartament în care era sediul social al unei firme care nu desfășoară nicio activitate la sediu. cum îl pot obliga pe administratorul srl-ului să îl schimbe? adrian140 adrian140 Bună ziua. Am avut un apartament în care era sediul social al unei firme ,CARE NU DESFĂȘOARĂ NICIO ACTIVITATE LA SEDIU. Contractul este pe perioada ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare pf versus pj buna ziua, situatia este urmatoarea: ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu taxa salubrizare pf versus pj Buna ziua, situatia este urmatoarea: Un srl are contract de COMODAT cu proprietarul unui apartament(in bloc) strict ptr ... (vezi toată discuția)
Vreau sa expire contractul comodat, cum procedez? stevieosaurus stevieosaurus La infiintarea firmei am legat un contract de comodat pe perioada \"nedeterminata\" (nelimitata). Intre timp firma a devenit inactiva, iar pentru a o ... (vezi toată discuția)