avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am avut un apartament în care era sediul social al ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am avut un apartament în care era sediul social al unei firme care nu desfășoară nicio activitate la sediu. Cum îl pot obliga pe administratorul SRL-ului să îl schimbe?

Bună ziua. Am avut un apartament în care era sediul social al unei firme ,CARE NU DESFĂȘOARĂ NICIO ACTIVITATE LA SEDIU. Contractul este pe perioada nedeterminata, cu obligația SRL-ului de a plăti cheltuieli și reparații, ( obligație neindeplinita niciodată !)
Am vândut ap, cu precizarea ca în apartament nu -și desfășoară activitatea nicio firma
Este totuși deranjat noul proprietar de corespondenta primită
Întrucât patronul SRL ului mă minte de multa vreme ca va schimba sediul social va întreb ce pot face. Menționez ca nu mai sunt proprietarul apartamentului
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adrian140 , utilizator 19:28, 17 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Contract de comodat, gratuit, perioada nederminata.
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligarea unei firme la schimbarea sediului social în acte mao175 mao175 Va salut! Va expun mai jos situatia mea in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat. Partile sociale ale unei firme pe care am infiintat-o cum mult timp in ... (vezi toată discuția)
Problema sediu social marius.radu85 marius.radu85 Salutare! Am si eu urmatoarea problema: nu pot inregistra sediul social deoarece exista deja o firma inregistrata in garsoniera mea. Mai pe larg: In ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu societate raluka raluka Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la schimbarea sediului societatii. m-am mutat acum 5ani si inca nu am schimbat sediul societatii. Acum ... (vezi toată discuția)