avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... De ce nu pot plăti impozitul pe casă?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

De ce nu pot plăti impozitul pe casă?

Mi s-a spus că nu pot plăti impozitul pe casă deoarece am beneficiat de ajutor social constând în alimente și nu mă încadram deși eu am depus acte care au fost verificate .De ce sunt obligată să le plătesc împreună cu impozitul pe casă?De ce nu pot plăti doar impozitul?Există o lege in acest sens?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil calindenisa99 calindenisa99 Buna ziua. Am si eu o situatie: am fost angajata cu contract de munca la 2 societati inainte de a intra in concediu crestere copil. Dupa 2 ani mi s-a solicitat ... (vezi toată discuția)
Daca prelungesc concediul pentru cresterea copilului... plaura plaura Buna seara, M anumesc Laura, am 22 de ani,necasatorita,mama a unei fetite de 1 an si 8 luni,studenta,locuiesc cu parinti... In urma unei sentinte ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale ContSters138151 ContSters138151 Buna ziua, Pentru un concediu medical, stie cineva ce acte sunt necesare pentru depunere s unde trebuie depuse, la finante sau la casa de sanatate? Va ... (vezi toată discuția)