avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Registru ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Registru ONG

Buna ziua.am un ong.inca nu am reusit sa il inscriu in Registru.trebuie neaparat sa il inscriu in registru pana la sfarsitul anului 2019...? Altfel nu voi primi banii din sponsorizari formulare 2%/ 3,5% pe anul in curs?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 11:16, 6 Decembrie 2019
Da, trebuie neaparat.
pentru sponsorizari, ONG beneficiar trebuie sa fie inscris in acel registru la data incheierii contractului de sponsorizare, altfel poate primi sponsorizarea dar sponsorul nu o poate directiona din impozitul datorat ci o da din propriul buzunar, ceea ce probabil nu i=ar prea conveni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile deductibilitatii sponsorizarii AphisG AphisG Buna ziua, Intrebarea mea este legata strict de conditiile in care sponsorizarile sunt considerate deductibile. Din legea 32/1994 am concluzionat ca nu ... (vezi toată discuția)
Ong reține comision 10% la sponsorizare pentru pf: este ok? mgserban mgserban Bună seara, Mă aflu în situația în care un ONG refuză să îmi transmită integral banii ce i-au fost transferați prin contract de sponsorizare ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare scoala gheorghechisar gheorghechisar Am obtinut o sponsorizare pentru ajutarea unor copii defavorizati dar nu pot intra pana miercuri in posesia banilor deoarece: banii se varsa in contul ... (vezi toată discuția)