avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Blocare acces locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Blocare acces locuinta

Sunt divortata, dar locuim in continuare in acelasi apartament. Fostul sot mi-a blocat usa de vreo cateva ori sub diferite pretexte, reusind cu greu sa intru in propria locuinta. Mentionez ca nu avem nici eu nici el posibilitatea sa locuim in alta parte. Ce masuri pot lua daca mai procedeaza in felul acesta?
Cel mai recent răspuns: Imira , utilizator 10:59, 16 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este violent, Dar daca el este in casa si eu dorm afara pt ca blocheaza usa pe interior asta in ce categorie intra. Este doar un aspect?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunați la politie sa constate ca va împiedică accesul și sa spargă ușa sa va bage în casa. A doua oara ma îndoiesc ca va mai face asta.
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Politia trebuie sa fie de fata pentru cazul în care omul este agresiv și pentru a lua act ca doamna este blocata în afara imobilului, nu sa spargă ușa,corect.
Sau stimata, puteți sa ii comunicați soțului ca data viitoare o sa închiriați partea dumneavoastră unor tuciurii care sa ii facă statul în casa "o placere". O sa se gândească de 2 ori înainte de a mai bloca ușa.
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2019
When, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Cai legale de a locui in casa aflata in coproprietate! iacov iacov Buna ziua!Sunt divortat si fosta sotie detine actele si cheile casei.Refuza orice discutie sau procedura amiabila de partaj si nici nu imi permite accesul in ... (vezi toată discuția)