Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

IrinaBun 
	    	Utilizator

IrinaBun 
	    	Utilizator	    

Normele de aplicare a OUG 111/2010 prevad:
Art. 23.
(1) Dreptul reprezentând indemnizaţia pentru creşterea copilului se cuvine dupã cum urmeazã:
a) începând cu ziua urmãtoare celei în care înceteazã, conform legii, concediul de maternitate, dar nu mai devreme de a 43-a zi de la data naşterii copilului, indiferent de persoana îndreptãţitã care solicitã dreptul, dacã cererea este depusã în termen de 60 de zile lucrãtoare de la acea datã;
...
1. Veti beneficia de concediul pentru cresterea copilului si de indemnizatia aferenta, chiar daca concediul postnatal este mai mic de 42 de zile.
2 OUG 111/2010 prevede ca nu puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC mai repede de a 43-a zi de la nasterea copilului.
3. In situatia in care concediul postnatal este mai mic de 42 de zile atunci pentru zilele ramase pana la a 42-a zi de la nastere se poate solicita concediu de odihna sau concediu fara plata ori se poate lua concediu medical.
~ final discuție ~
 AlexaAlina	                   

Buna ziua ! Amsieu o nelamurire cu concediul postnatal. Ce se intampla daca nu imi raman 42 de zile din cele 126 alocate concediului prenatal/postnatal dupa ... (vezi toată discuția)
	                    AlexaAlina	                   

Buna ziua ! Amsieu o nelamurire cu concediul postnatal. Ce se intampla daca nu imi raman 42 de zile din cele 126 alocate concediului prenatal/postnatal dupa ... (vezi toată discuția)

stefan31	                   

buna ziua
Avem o problema sotia este insarcinate in 6 luni si o saptamana  avand o problema de handicap . conform art. 24 lit c legea 185/2005 care este in ... (vezi toată discuția)
	                    stefan31	                   

buna ziua
Avem o problema sotia este insarcinate in 6 luni si o saptamana  avand o problema de handicap . conform art. 24 lit c legea 185/2005 care este in ... (vezi toată discuția)

alex8585	                   

Buna seara
 Am urmatoarele nelamuriri si as dori daca puteti sa ma ajutati cu cateva raspunsuri;
 1.am intrat in concediu prenatal pe data de 1 ... (vezi toată discuția)
	                    alex8585	                   

Buna seara
 Am urmatoarele nelamuriri si as dori daca puteti sa ma ajutati cu cateva raspunsuri;
 1.am intrat in concediu prenatal pe data de 1 ... (vezi toată discuția)