avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua - licență de transport european
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua - licență de transport european

Dețin o platforma de transport Amazon a-și dori sa fiu îndrumat dacă pentru un camion cu masa totala 3,5 t am nevoie de licența de transport european ? Adică CMR și de inde pot să-l optim mulțumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: 0076 , utilizator 13:25, 6 Decembrie 2019
Buna ziua,
Mergeti la ARR si intrebati la dumnealor.
Sau cautati un Manager transport marfa si va ajuta dumnealui.

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Mergeti la ARR si intrebati la dumnealor.
Sau cautati un Manager transport marfa si va ajuta dumnealui.

Buna ziua eu ma aflu in Franța și nu am cunoștințele necesare unde pot sa găsesc un meneger devtransport și cât ar dura va mulțumesc pentru îndrumarea de mai sus !
Eu am facut acest curs acum vreo 5 ani dar n-am practicat si am uitat...
Din ce mai tin minte...pentru cele sub 3.5 tone nu aveti nevoie de licenta...
Dar mai bine asteptati un raspuns avizat sau intrebati pe forumurile soferilor de camion

Ionut.ion a scris:

Eu am facut acest curs acum vreo 5 ani dar n-am practicat si am uitat...
Din ce mai tin minte...pentru cele sub 3.5 tone nu aveti nevoie de licenta...
Dar mai bine asteptati un raspuns avizat sau intrebati pe forumurile soferilor de camion

Va mulțumesc frumos pentru răspunsul dv!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Amenda curioasa Alex5533 Alex5533 Buna dimineata tuturor! Anul trecut mi-am cumparat o platforma de transport, cu care imi mut masinile mele de epoca. Fiind bunurile mele pe care le transport, ... (vezi toată discuția)