avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident pe trecerea de pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident pe trecerea de pietoni

Buna ziua ,va rog frumos sa-mi spuneti cum pot proceda in urmatoarea situatie;acum 12 zile am fost lovita la genunchi pe trecerea de pietoni de un tanar de 19 ani,A plans ,s-a rugat de mine sa nu anunt Politia, am judecat cu inima si nu am anuntat.M-am dus la spital deoarece incepuse sa ma doara genunchiul,,acolo a venit si tanarul cu tatal lui,asa am aflat ca are permisul suspendat,alta greseala din partea mea.La Urgente ,am declarat ca am cazut,mi-a fost pus piciorul in gips,fara fractura ulterior am aflat ca s-ar putea sa am ruptura de menisc.Cand am contactat tanarul si pe tatal acestuia sa-mi plateasca RMN si tratamentul luat cat am fost in gips au inceput sa dea inapoi ,ca nu a fost grav ,ca am pretentii prea mari ca intr-un final sa nu mai recunoasca accidentul.Pe tot parcursul perioadei cat am fost in gips au sunat o sg data.Mentionez ca trecerea de pietoni este supravegheata video deoarece se afla langa o scoala.Cine face ca mine ca mine sa pateasca ,am crezut ca ne putem intelege amiabil.Va multumesc anticipat.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi trebuit sa anuntati politia, nu este tarziu nici acum. Mergeti si consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto - cercetare penala, urgentare marllo60 marllo60 In anul 2011 februarie am iesit cu masina dupa o strada care avea obligatoriu la dreapta .Dupa manevra dreapta am intors masina cu viteza mica aceasta manevra ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu victima CGSebastian CGSebastian Buna seara. Pe data de 05.05.2011 am fost implicat intr-un eveniment rutier in care am accidentat un pieton. Filmul incidentului este urmatorul: pe drumul ... (vezi toată discuția)
Contestare pv amenda dupa un accident culpa comuna RobyP RobyP Buna ziua, In data de 15.09.2015 am patit un accident cu victima. Concret eu am dat cu masina in spate si un batran a traversat strada fara sa se asigure si ... (vezi toată discuția)