tomaion 
	    	Utilizator

tomaion 
	    	Utilizator	    

tomaion, utilizator
 tomaion, utilizator 	
			 Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

latka, utilizator
 latka, utilizator 	
			~ final discuție ~
 22Maxpain	                   

Salutare, mi s a reținut permisul pentru a doua oara( 101 in localitate ) 
Pot sa dau redobândire pentru reducerea așteptării sau va trebui sa dau sala ... (vezi toată discuția)
	                    22Maxpain	                   

Salutare, mi s a reținut permisul pentru a doua oara( 101 in localitate ) 
Pot sa dau redobândire pentru reducerea așteptării sau va trebui sa dau sala ... (vezi toată discuția)

Teo15	                   

Buna ziua ! Se poate redobandi carnetul de conducere    la 30 zile in cazul in care conducătorul auto a fost depistat cu o alcoolemie in aerul expirat de ... (vezi toată discuția)
	                    Teo15	                   

Buna ziua ! Se poate redobandi carnetul de conducere    la 30 zile in cazul in care conducătorul auto a fost depistat cu o alcoolemie in aerul expirat de ... (vezi toată discuția)

Logan2	                   

Pe data 13 sep 2019 mi s a suspendat permisul pentru 90 zile,cu alcoolemie 0,29 in aer expirat,fiind implicat si intr un accident usor,o tamponare usoara ... (vezi toată discuția)
	                    Logan2	                   

Pe data 13 sep 2019 mi s a suspendat permisul pentru 90 zile,cu alcoolemie 0,29 in aer expirat,fiind implicat si intr un accident usor,o tamponare usoara ... (vezi toată discuția)