avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... E vreo șansa sa scap doar cu amenda?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

E vreo șansa sa scap doar cu amenda?

am avut 10 luni de închisoare cu amânarea pedepsei pe doi ani sub control judiciar și in acești doi ani am mai făcut o infracțiune , iar noul dosar am primit amenda penală de 11250 RON , dar mi-a dat și cele 10 luni de închisoare cu executare . Am făcut apel la Oradea este vreo șansa sa scap doar cu amenda ? Va rog sa m-a ajutați dacă puteți dosar 444/266/2019.
Nu. singura sansa este achitarea.
Stimate domn,

Trebuie sa obtineti achitarea.

Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2019
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Sarumana . Și cum pot sa obțin achitarea?
Trebuie sa existe unul din cazurile care împiedică exercitarea acţiunii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pbuzdugan pbuzdugan Am vreo șansa sa scap de închisoare ? In primul dosar am avut condamnare de 10 luni de închisoare cu amanarearea pedepsei pe 2 ani , și in acești doi an ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pbuzdugan pbuzdugan Buna , mi-a fost suspendat permisul in 2017 cunducerea sub influența alcool , dosar penal in care mi-a dat amenda penală , și cele 10 luni de închisoare ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat pentru consum de bauturi alcoolice ciprian000 ciprian000 in august 2018 la un control de rutina am fost surprins conducand autovehiculul dupa ce am consumat niste bere. in aerul expirat a iesit 0.59 iar la sange ... (vezi toată discuția)