avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis suspendat

Buna , mi-a fost suspendat permisul in 2017 cunducerea sub influența alcool , dosar penal in care mi-a dat amenda penală , și cele 10 luni de închisoare dintr-un dosar mai vechi, am făcut apel la Oradea și acum aștept de la curtea constutionala decizie dacă fac sau nu cele 10 luni, ok . Întrebarea este cum rămâne cu permisul, eu nu condu de aproape 3 ani și o sa mai dureze vreo 2 , poliția nu vrea să-mi dea dovada , ce pot sa fac? Va mulțumesc pentru cine vrea sa m-a ajute poate caută dosar (444/266/2019)
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 00:07, 4 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Permisul dvs va fi anulat, nu se poate face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E vreo șansa sa scap doar cu amenda? pbuzdugan pbuzdugan am avut 10 luni de închisoare cu amânarea pedepsei pe doi ani sub control judiciar și in acești doi ani am mai făcut o infracțiune , iar noul dosar am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pbuzdugan pbuzdugan Am vreo șansa sa scap de închisoare ? In primul dosar am avut condamnare de 10 luni de închisoare cu amanarearea pedepsei pe 2 ani , și in acești doi an ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog mult, fara critici daca se poate, sa ma sfatuiti ... Alina95. Alina95. Buna ziua. Va rog mult, fara critici daca se poate, sa ma sfatuiti in legatura cu o situatie si anume: in anul 2012, sotul meu a fost condamnat la inchisoare ... (vezi toată discuția)