avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tratatul dreptului fam.cu privire la dreptul concubinei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tratatul dreptului fam.cu privire la dreptul concubinei

as dori o explicatie .va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:39, 2 Decembrie 2010
buna ziua!
o explicatie despre dr concubinei?
codul familiei nu recunoaste aceasta uniune consensuala, deci nu exista dr ale concubinei.
Momentan in legislatia romana nu este reglementat asa ceva...adica dreptul concubinei.
buna seara 2007_rozi,te rog sa imi raspunzi si mie la o intrebare>Ce inseamna cind un judecator da ca solutionare respingerea actiunii reclamantei?ai mai citit despre cazul meu chiar miai raspuns la o intrebare si ati avut dreptate* Momentan in legislatia romana nu este reglementat asa ceva...adica dreptul concubinei. *asta a fost raspunsul dumneavoastra la intrebarea care am pus-o*Data post: Vineri, 4 Decembrie 2009, 15:37 *atunci mi-ati raspuns.
...auzeam ceva legat de termenul de 5 ani...:D...
nu exista temei legal pt dreptul concubinei.poate va referiti la faptul ca pe perioada concubinajului cei doi au cumparat bunuri in comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref. uniunea consensuala mihaela_bucataru mihaela_bucataru Buna ziua, In cazul in care doua persoane (barbat-femeie) au locuit impreuna aproape 20 de ani, barbatul a murit de curand, ce drepturi are femeia (pensie ... (vezi toată discuția)
Casatorie sau uniune consensuala ? Costinel Burca Costinel Burca Dupa ce am citit acest forum , am vazut ca nu s-a inteles prea bine care este diferenta dintre casatorie si uniunea consensuala , asa ca este bine sa fie ... (vezi toată discuția)
Dovada relatie consensuala Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, Am si eu o nelamurire cu privire la expresia \"[b]relatie consensuala cu cineva[/b]\", mai exact, ma refer [b]STRICT la partea juridica[/b], nu ... (vezi toată discuția)