avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cont de card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cont de card

buna seara
am o intrebare in legatura cu inchiderea unui cont de card pe care vreau s-al inchid si am fost la banca si nu vor s-al inchida motivand ca am datorii la finante
este vreo lege care sa conditioneze ?
contul de card nu a mai fost alimentat si pe deasupra este si expirat ,va rog sa-mi spuneti cei de facut
multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:13, 9 Decembrie 2019
Nu există o astfel de lege care să condiționeze închiderea contului.
Faceți o cerere către bancă prin care cereți închiderea contului curent, și o depuneți cu nr. de înregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de cumparaturi emis fara semnatura mariusd27 mariusd27 Buna ziua Acum aproximativ o luna, ma trezesc cu un SMS din partea bancii unde am cardul de salarii, cum ca \"Extrasul aferent cardului tau de credit X a ... (vezi toată discuția)
Despre carduri alexi alexi Am o nelamurire: in 2005,fiind in somaj, agentia de somaj mi-a facut un card pe care mi s-a virat indemnizatia de somaj. In 2007 cand m-am angajat, unitatea in ... (vezi toată discuția)
Introdus in baza de date ca rau platnic abrudandanioan2007 abrudandanioan2007 buna ziua .am o problema legata cu un card de salarii!am fost angajat intr-o firma,in care se folosea cardul ca obtinerea salariului.dupa plecarea mea din ... (vezi toată discuția)