ContSters77883 
	    	Utilizator

ContSters77883 
	    	Utilizator	    

nic06 
	    	Utilizator

nic06 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 crys1976	                   

Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca .
An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul.
An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
	                    crys1976	                   

Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca .
An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul.
An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)

Breka	                   

In 2005 am facut depozit in lei si in valuta la o banca, in 2006 am retras banii din cont (nu am stiut ca trebuie sa cer si inchiderea contului). Pe vremea ... (vezi toată discuția)
	                    Breka	                   

In 2005 am facut depozit in lei si in valuta la o banca, in 2006 am retras banii din cont (nu am stiut ca trebuie sa cer si inchiderea contului). Pe vremea ... (vezi toată discuția)

ContSters87133	                   

Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters87133	                   

Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)