avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce responsabilitati are o femeie de serviciu?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce responsabilitati are o femeie de serviciu?

Buna ziua!!As dori sa stiu ce responzabilitati are femeia de serviu?Ea este obigata sa curete spatiile verzi din jurul blocului si sa taie gardul viu fara sa fie platita in plus?Va multumesc
1 Bloc cu 2 etaje , vine si matura odata pe saptamana , poate spala odata la 2. De sters unele altele nu am vazut nici o femeie de servici de cand sunt eu.Geamuri spalate? Usi sterse? paianjeni? hai sa fim seriosi...la ora 9 dispare de pe scara si o mai vedem peste o saptamana.
Curatenie pe langa bloc, in boxa, in spate? facem noi cand avem timp.
Cat despre furat ,am vazut-o, nu doar o banuim.
1- schimbati-o urgent si incercati sa va intelegeti cu ceilalti locatari, sa faceti un tabel/program, sa faca fiecare pe rand toata cu ratenia;
2- puteti angaja o firma de curatenie specializata in asa ceva dar, nu vine niciuna ptr. ca pretul e prea mic si nu are cum sa se descurce cu toate cheltuielile. In baza unui contract cu o astfel de firma, in care sa specificati exact ce doriti, puteti negocia un pret acceptabil dar, atentie!!!! - daca negociati zile putine (1/saptamana), pretul va fi mic, timpul de lucru doar de 2 ore/scara si respectiva nu va avea timp sa faca mare lucru, caz in care, dupa incheierea contractului, nu veti putea spune ca nu face una sau alta. Oricum, incercati prima varianta si vedeti daca merge, daca nu.....

O seara buna va doresc si mult succes!
Buna Ziua! Va rog sa imi trimiteti si mie anexa. Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Femeie de serviciu asociatie de proprietari Max22 Max22 Care ar fi forma legala pentru femeia de serviciu pentru o asociatie de proprietari si care sunt atributiile din fisa postului. M-ar interesa deasemenea ... (vezi toată discuția)
Cearta intre locatari si femeia de serviciu intreb pentru mama ... Sevrin Sevrin Cearta intre locatari si femeia de serviciu Intreb pentru mama mea, in varsta de 70 ani in principiu acum,dar se aplica pentru toata scara... In ultimele 6-7 ... (vezi toată discuția)
Abuzul de functie al administratorului diana_ghilencea diana_ghilencea Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si adminidtratorul blocului imi tot face probleme in ultima perioada pt ca nu am fost de acord cu plata a 80% ... (vezi toată discuția)